Webasto

Webasto evo plus Defender

 

De Webasto Thermo top Evo 5+ is speciaal ontwikkeld voor de grotere personenwagens, zoals MPV's, SUV'S
Net als de normale Evo 5 heeft de Evo 5+ ook een vermogen van 5.2Kw. Door de speciale regeling in het stuurapparaat wordt het koelvloeistof langer verwarmt in de watermantel voor dat hij door het systeem van de auto gepompt wordt. Hierdoor is een groter voertuig sneller warm.
Verwarming voor Speciale Voertuigen: Thermo Top Evo
Sneller en veiliger start in de winter De Thermo Top Evo, speciaal ontworpen voor lichte bedrijfsvoertuigen, zorgt ervoor dat uw bestelwagen altijd klaar is om te gaan - zelfs in de winter. Bevroren ramen en een koude interieur zijn een ding van het verleden! De kachel ziet ook toe dat de laadruimte op een optimale temperatuur voor producten die gevoelig zijn voor koude temperaturen gehouden.
De Thermo Top Evo is speciaal ontworpen voor nieuwere automodellen en voertuigen waar de inbouwruimte beperkt is. Webasto ontwikkelde de Thermo Top Evo 5+ voor voertuigen met een ruim interieur en / of motoren met een grote cilinderinhoud.
Product voordelen:
· Efficiënt: Speciaal ontworpen voor 12 V bediening
· Extreem klein en ruimtebesparend
· 2,4 kg, de meest lichtgewicht kachel in zijn klasse
· Laag verbruik en minimale operationele uitstoot
· Verkrijgbaar in verschillende verwarmingsvermogen modellen
· Beschikbaar voor de eerste installatie en aanpassing

Webasto specificaties eng.
Productspecificaties:
Capaciteit 5,2KW
Diesel 12V
Opgenomen elektrisch vermogen 47 Watt ( incl. pomp )
Vloeistofverplaatsing 900L/u bij 0,1 bar
Webasto Thermo top Evo 5+ Diesel betreft een losse kachel , inbouwkit wordt seperaat geleverd. Universeel of voertuig specifiek wat er nog bij zou kunnen komen: Bediening, tank standpijp, IPCU relais voor Clima, specifieke voertuigkit ( incl. tank standpijp).